NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...




My Life  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-04-30  |  Tid: 22:58:02

Vi Skulle cykla till majbrasan men...

Jag har värkligen kul nu. "Not" Vi har spelat Just dance3 på Xbox och tar en paus just nu och Micis och Madde är ute och hoppar studsmatta i mörkret. Jag ville inte göra det så sitter här vid datorn i stället.

Jag och madde skulle cykla till en majbrasa som tände klockan 21:00 men vi orkade inte cykla dit så vi cyklade nåon annan konstig väg i skogen, men det hade nog varit bättre att cyklat till majbrasan ändå. Jag känner mig faktiskt duktig idag för har rört mig väldigt mycket så känner inte alls någon ångest över att ha ätit lite mer till middag och vanilj glass med bär.  Så det blev en cykeltur på ca 45-50 minuter och enligt appen så förbrände jag ca 280kcal så är värkligen glad.  
 Bild tagen från weheartit.com
Det kändes faktiskt som flera gånger att det skulle hända så här som på bilden med min cykel. Men som tur var så hände inte det.
Kram Frida 

My Life  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-30  |  Tid: 18:23:04

valborg

Idag vaknade jag halv 10 och åt frukost sedan slöade jag lite och pratade med mamma om allt och inget. Sen skulle jag spela sims3 men det blev att jag satt vid datorn och ladda ner massa kläder och saker till sims3 i stället så jag han inte att spela sims för skulle möta en kompis och skulle vi cykla ner på stan och hyra film. Vi hyrde tre blodiga, zombie filmer men dom är nog helt okej i alla fall. Nu har jag varit hos kompisen ett tag och vi har spelat tvspel och ett var just dance3 på Xbox och man blir värkligen svettig av det. Snart ska vi äta middag och efter det ska vi troligtvis kolla på en film och skolla på en majbrasa.
Träning: Jag har cyklat ner på stan och hyrt film och cyklat hem till min kompis så det bliv ca 35 minuter cykling och några låtar på Just dance3 på Xbox. Sedan blir det väll att jag cyklar till majbrasan så det blir nog ca 30 - 40 minuter till. Det är ju bra. Förlåt för det konstiga inlägget skriver från mobilen. Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-04-29  |  Tid: 18:21:26

35 Sista dagen och ny början

Idag är det som sagt min sista dag på dom här fem veckorna då jag ska gå ner till 47kg. Men eftersom att det har gått lite sådär och att jag har börjat gymma lite mer och börjar bilda lite muskler så har min vikt gått lite upp och ner så jag har bestämt mig för att jag ska ha gått ner till 47kg till sommarlovet som jag skrev i går.

Frukost: Ett ägg, en dubbel macka med skinka, en kiwi och ett glas jouice.
Mellanmål: blev en liten tårtbit.
Mellanmål: eller en sen lunch: Blev två hårdbrödmackor med sör och 1½ hemmagjord lax burgare som jag tog fram från frysen och en liten chokladbit.
Middag: ska snart äta middag har inte gjort det än men det blir iallafall oxfelé med potatisgrattäng med sallad och keso till.
Förut idag har jag varit med en kompis och då försökte vi att komma på vad vi ska starta för eget företag i sommar med lite hjälp av våra föräldrar. Så vi har faktiskt kommit på 4 olika vi ska kunna tänka oss att starta ett företag med så om några veckor ska vi på en träff och spåna vidare på våra ideér.
Kram frida

My Life  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-29  |  Tid: 17:31:55

Much keys

För några dagar sedan ordade jag lite bland mina nycklar det blev inte så himla mycket bättre men jag hade fått en ny nyckelring av min faster så ville byta till den.

Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-28  |  Tid: 21:56:00

Mys with chocolate and strawberries

Igår till mys åt jag hemmagjord nyttig hallon glass med kokos och nötter som topping. Jag tog även en hemmagjord muslibar och lite popcorn om nu det kan räknas för tog så himla lite(ca 2 nävar).


Lunch: Idag gjorde jag yorkshirpudding med bacon i till lunch(det är ungefär som ungspankaka) och vitkål, paprika och en ramlösa och lite saft.
Middag: Vårullar med fulkornsris blandat med basmatiris och isbergssallad.
Mys: Blev faktiskt lite nyttigare idag för hade gjort chokladdoppade jordgubbar och chokladdoppad kiwi tidigare idag och 2-3 chokladbitar med mouse i.

Träning: Gick nästan 5km precis innan middagen det tog ca 45 minuter.
Imorgon är det sista dagen tills jag ska ha gått ner til 47kg, men när jag har vägt mig ibörjan på veckan så hadde jag gått upp lite och sedan i morse när jag vägde mig hade jag tydligen bara gått ner 0,3kg. jag är ite sur på mig sjlv att jag inte har försökt att göra mer för att gå ner till 47kg på det målet jag har sat upp, att gå ner ca 3kg på 5veckor. Det har tydligen inte gått så bra som jag trodde att det skulle gå så jag har bestämt mig nu att jag ska gå ner till 47kg tills sommarlovet. Så jag har ca 2,5kg kvar att gå ner.
Kram frida

Mode, Smink & Hår  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-28  |  Tid: 21:42:00

Dagens outfit 27/4

Så här såg jag ut igår.

Scarf: från manhattan tror jag, om jag inte mins fel.
Jacka: från bikbok
Jeans: Dom vanliga Cheap monday jeansen jag brukar använda.
Kram Frida

Veckans foto  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-28  |  Tid: 16:22:41

Veckans foto! - Fabulous house and all.

Jag tycker den här bilden är så fantastiskt fin. För ljuset i bilden är så himla sagolikt och blomkmorna är bara så sagolikt fina tycker jag.

Kram Frida

My Life  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-27  |  Tid: 20:19:21

Look on the girl who riding.

Idag har jag följt med en kmpis och kollat på när hon red idag och jag fotade även när hon red. Hon fick inte rida den hästen hon ville. Men jag tycker att det gick bra för henne ändå.

Träning: Gymmade ca 30 minuter idag, 13 minuter uppvärmning och resten på dom andra maskinerna. sen ca 30minuter totalt cykla till stallet med en kompis.

Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-26  |  Tid: 21:25:55

Waitress

Idag hade vi Servering i restaurangen på väldigt länge. Jag tycker att det gick bra. Efter det stannade jag kvar på resursen ett tag och gjorde klart ett prov i engelskan sedan tog jag bussen till busstationen och cyklade hem där ifrån.

Frukost: En skål med jordgubbs yoghurt, kiwi, mussli, och en omelett till.
Mellanmål: Det ni ser på den första bilden, Grönsaker potatisklyftor två bitar sill, ägg och keso.
Lunch: Var lite allt möjligt som vi hade på bufén blandannat rostade rotsaker och lax.
Middag: Fulkorns couscos sallad med köttfärsås och ca 2msk keso.
Kvälls mellanmål: Ett litet glas med jordgubbs yoghurt med lite kornflakes.

Träning: Cyklade halva vägen till skolan och halva vägen från skolan ca 30minuter totalt. Ca 45 minuter ridning.

Foto  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-26  |  Tid: 15:20:32

Black and Withe


En bild jag fotade i början på veckan.

Kram Frida


Hälsa & Träning  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-25  |  Tid: 21:43:14

Day 32 April 25

Jag vet att det har varit tomt på inlägg här idag men jag har dels inte orkat och haft tid. Jag kom hem runt 16:30 efter skolan, eller jag väntade med en kompis på busstationen tills hennes buss skulle gå.

Frukost: Yoghurt med ca 0,5msk keso, mussli, kiwi och några små hallon och en macka till.

Lunch: Det var pizza men den var inge god så åt mäst sallad. 
Mellanmål: En dubbelmacka med smör, skinka och paprika. Men sedan fick vi också tårta men jag tog bara jätte lite som ni ser på bilden nedan.

Middag: Nudlar med fläskytterfile wok med wokgrönsaker och en sallad jag hade gjort till.

Träning: Idag skulle jag ta en liten joggingrunda men det blev nog mest at  jag powerwalkade i ca 20minuter innan middagen.

Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-24  |  Tid: 20:54:00

Fika inte så bra:( - Promenad jävla bra:)


Frukost:
En skål med Yoghurt och kiwi med musli(gjord på två olika flingor och torkad frukt och nötter).
Min skol lunch idag: Pyttipanna med massa sallad och ett ägg och ett glas vatten.

Mellanmål:
Ett äpple och lite fika som tvåorna hade bakad och bjöd oss ettor på.
Middag: Torsk gryta med potatis morötter och ärtor till.
Mellanmål: En kiwi och massa vatten.

Träning: Cyklat halva vägen till skolan alltså jag cyklade till busstationen till skolan och hem. Det blev ca 25-30minuter totalt. Gick en promenad efter maten på ca 45 minuter och förbrände nästan 200kcal så jag har gått bort fikat jag åt idag i alla fall en del av det. Så jag gick ca 3km.

Imorgon funderar jag på att försöka springa ca 20 minuter i alla fall försöka, men vi får se hur det blir med det imorgon.
Kram Frida

Foto  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-24  |  Tid: 14:34:00

Maskar ~ Worms


Några maskar jag hittade i rabatten för några veckor sedan.
Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-23  |  Tid: 20:19:01

Day 30 23 April


Lunch: Till lunch åt jag sesamnuggets med wok grönsaker och doppade sesamnuggetsen i chili sås.
Mellanmål: jordgubbs yoghurt med kiwi och ett digestivekex.
Middag: Köttfärspaj med sallad till.

Träning: Ca 45minuter på gymmet. Då med ca 15 minuter på löpbandet och roddmaskinen och resten hölljag på med maskinerna.
Nu ska jag fortsätta att kolla på trädgårdsdrömmar på tv och sedan göra mig iordning för att försöka komma i säng ganska tidigt ikväll redan 21:30.

Kram Frida

Foto  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-23  |  Tid: 17:13:09

Guess whooo loves you? Owl you need is LOVE candy




Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-23  |  Tid: 08:50:53

Min frukost och ledig

För ungefär 30minuter sedan åt jag frukost. Eftersom att jag är ledig från skolan idag för att vi har servering nu så är man ledig varje måndag. Det käns faktiskt som att det var en evig het sedan jag var ledig på en måndag, för vi har varit i köket väldigt länge. Men det tycker jag bara är kul, för jag vill ju bli kock.

Min frukost bestod av Gröt med ca ½dl musli och 1dl havregryn och en macka med smör och ost till. Klockan 10 ska jag och pappa åka till gymmet uppe vid skolan och gymma lite innan Pappa skjutsar hem mig till Mamma så att jag kan plugga engelska i lugn och ro. Eftersom att ingen är hemma där försen runt 14:30.

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-22  |  Tid: 21:05:18

Day 29


Frukost:
En liten skål med jordgubbs yoghurt och kiwi med två kex för var inte alls sugen på flingor. Jag tog även en hårdbrödmacka med ett ägg på super gott var det.
Lunch: gjorde mig en liten sallad med ruccolasallad, tomat,gurka,ett ägg, lite keso och skinka.
Mellanmål: En halv tomat med lite philadelphia.

Middag: Oxfile med potatisgrattäng och en bland sallad med blandannat fetaost och mango.

Träning: Idag blev det ingen tur till gymmet men ska dit med pappa imorgon efter frukost. Det blev däremot 20 minuter yoga orkade inte göra mer yoga för jag tyckte att det var lite tråkigt idag så dansade till massa videor på youtube istället. Det blev alltså 40minuter träning totalt idag.

Kram Frida

My Life  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-22  |  Tid: 16:26:59

Tintin the movie

Nu har jag och pappa kollat på Tintin själva för Martina och emma ville inte kolla på den. Det blev som sagt inte av att kolla på Tintin i fredags så det blev idag istället.

Snart ska jag sticka till gymmet om jag får med mig pappa eller syrran det vill säga annars blir det troligtvis inget gym för min del.

Kram Frida

Foto  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-22  |  Tid: 13:22:58

Bilder på vad vi gjorde igår

Här är några bilder från igår när vi hade gäster hela dagen.

Albin och Axel som spelar spel på min dator.


Ludde ville ha mer av av den goda tårtan men det fick han inte för sin morfar.

Massa bilder på min kusin Albin som leker med ett film fodral(eller vad det nu heter).

Två bilder på mitt söta gudbarn Axel presis innan dom skulle åka hem.
Kram Frida

My Life  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-21  |  Tid: 19:48:52

Gäster

Idag har vi haft gäster iprinsip hela dagen fast dom gick ju strax innan 18 nu ska vi iallafall fika lite med mackor och te somm ett litet mellanmål eftersom att vi åt någon typ av lunch middag runt 14:00 och fikade med tårta runt 15 tiden. Jag är faktiskt stolt över mig att jag bara tog en jätte liten tårtbit för jag gillar inte prinsesstårta så himla mycket. Istället för att ta en normal stor bit som jag annars brukar göra även om det är någon tårta som jag inte gillar så värst mycket.

Träning idag: Gick en promenad i morse med ludde i vagnen i ungefär 15minuter så var det ju faktiskt lite jobbigt att putta upp vagnen för en brant backe som vi gick upp för. Så jag känner inte alls någon ångest över att ha ätit en liten tårtbit idag.

Bilder från idag får ni imorgon.

Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-20  |  Tid: 20:44:23

Day 27 - Flower and rain

Idag i skolan åt vi tårtan som vi gjorde igår. Tårtan var faktiskt super god. Vi fick städa i köket i alla kylar och så innan lunchen sedan hade vi rast i ungefär 1timme innan vi hade idtott och då gymmade vi.

Det har faktiskt regnat nästan hela dagen förutom lite uppehåll då och då.

Frukost: Smothie gjord på kiwi, mandarin, banan, typ 4små hallon och krossade havrepuffar, havregryn och hallonyoghurt och lite vatten. Jag tog även en hårdbrödmacka med smör och ost på till smothien.
Mellanmål: En liten fruktårt bit och saft.
Lunch: massa sallad och Makaronilåda och en ägghalva med majonäs och räkor.
Mellanmål: ca ½-1dl naturellyoghurt med crunchy(stavning) flingor toppat med lite havrepuffar och en macka med smör och skinka.
Middag: Tomatsoppa toppat med lite fetaost och lite gräddfil pluss en macka med smör och skinka.

Nu när jag ska kolla på tintin med familjen tror jag att det blir lite naturgodis och nötter till mys.

Jag kommer inte ha tid för att blogga imorgon för ska ha gäster hela dagen för vi ska fira lite födelsedagar som varit så att ni vet varför jag kanske inte kommer att blogga imorgon.
Jag vill önska mina kärra små söta blogg läsare en trevlig kväll!
Kram Frida

Veckans foto  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-20  |  Tid: 12:27:24

Veckans Foto- The time is the life.

Veckans foto blir på några klockor denna gång.







Kram Frida

Hästar & Ridning  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-04-19  |  Tid: 17:50:00

Mot stallet

Nu ska jag åka till ridningen och rida Pjakur så jag kommer inte kunna blogga någonting mer idag för är inte hemma försen 20:20.  När jag kommer hem efter ridningen ska jag ducha och packa inför skolan imorgon och ligga i sängen senast 22:00, så då förstår in nog varför jag inte kommer att hinna blogga någonting mer idag.
Kram Frida

Mat & Recept  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-19  |  Tid: 16:01:34

Fruktårta!


Fruktårtan vi gjorde idag i köket i skolan. Vi var för övrigt i köket hela dagen.
Nu ska jag sticka ner till busstationen och vänta med Viccan tills hennes buss går.
Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-19  |  Tid: 15:40:00

Hur förbränner jag glass?

Om du möjligt vis är intresserad av att veta hur mycket en viss mängd kallorier tar att förbränna så kika in här nedan.
(375 kcal)

Gammaldags strut med allt
Glasstrut, 3 kulor gräddglass (90 g), mums-mums, vispgrädde och sylt.
36 minuters löpning, drygt en timma rask gång eller 45 minuter simträning.
(225 kcal)
Våffla med fruktsorbet
Glasstrut, 3 kulor sorbet (120 g) och eventuellt lite färska bär
22 minuter löpning, 30 minuter powerwalking eller 25 minuter landsvägscykling.
(150 kcal)
Den LILLA mjukglasen
Glasstrut och 50 g mjukglass
14 minuter löpning, 35 minuter tai-chi eller 20 minuter tennis.

Men jag föredrar ju att man äter det någon gång ibland alltså då högst en gång i veckan så behöver man inte tänka på så himla mycket hur mycket det tar att förbränna si eller så mycket kcal efter en stor glass. Men man kan ju alltid ta en liten extra promenad på ca 15 minuter om man känner för att man ätit lite för mycket onyttigheter.

Kram Frida


Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-18  |  Tid: 20:45:12

Day 25 - Middag 18 April

Det här är bild på middagen som jag åt idag.

Kött med potatisgrattäng, sallad och halloumi ost med två glas vatten till.
Jag har faktiskt en längre tid nu druckit vatten/kolsyrat vatten till middagen iallafall alla dagar i veckan utom fredagar och lördagar. Det är ju bra eftersom att man behöver få i sig en viss mängd varje dag.

Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-18  |  Tid: 16:32:15

Ätit bra mat hitills...


Frukost: Tog frukosten på gående fot till busstationen. Yoghurt med kiwi och banan i och musli och två riskakor med philadelphia.
Lunch: Pastasallsd med tonfiisk och pastasallad med kassler och massa sallad och en hårdbrödmacka med fäskost med soltorkade tomater.
Mellanmål: En skål med Jordgubbs yoghurt och flingor.
Jag tycker att jag har ätit bra mat hitills idag men vi får se hur det går efter middagen då. Nu ska jag i alla fall gå en promenad med hundarna.
Kram frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-04-17  |  Tid: 21:38:00

Desperate housewives spännande!

Nu är det reklam på Desperate housewives som jag kollar på. Det är jätte spännande tycker jag för en kommer dö i avsninnet för det har min syrra sagt. Hon har också sagt till mig vem som dog men jag är ju liksom sämst på att komma i håg namn i serier och för den delan så kommer jag inte ihåg vem det var för det var så längesedan hon sa det så det är extra spännande just nu.


Min mat idag:
Frukost: En skål med en kiwi ca en halv banan och ca 1dl naturell yoghurt och 1,25dl musli (en blandning av två olika flingor, nötter och torkad frukt) ca 1tsk-1msk honung.
Jag höll mig inte så länge på frukosten för lektionen innan lunch så lät min mage jätte mycket som jag vet inte vad var antagligen hungrig för vi äter vid 11:30 på tisdagar istället för vid 11 som vi gör i vanliga fall. Men jag och mina kompisar skrattade bara bort det som tur var.
Lunch: Lasagne och massa sallad som ni ser på bilden. Jag tog även en till portion fast då med mäst grönsaker och jättern lite makaroner och tre vegitariska bullar. Jag åt inte upp allt andra tallriken matmen så brukar det vara för mig även om jag oftast tar mäst sallad. Köpte också en Calippo Shots strawberry & lime som jag åt för första gången.

Mellanmål: Eftersom vi var i köket sista lektionen så tog jag lite Marsán kräm (vaniljkräm) som blev över från tårtorna vi gjorde. Jag borde egentligen inte ha ätit det. Sedan tog jag en Riskaka med smör och skinka på.
Middag: Mina hemma gjorda laxburgare med ägg nudlar och haricuverts(stavning) med vitlökssås.
Träning idag: Jag gick ca 20 minuter till busstationen i morse. Det kanske var det som gjorde att jag var så hungrig till lunchen att min mage lät eftersom att jag förbrände frukosten lite fortare en vanligt.
Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-17  |  Tid: 20:30:45

Lopp i höst eller nästa vår?

Jag funderar på att nästa år vara med i vårugset eller tjejmilen i höst. Jag har ingen direkt kondis men vill ha någonting att satsa på och träna. För om jag bestämmer mig för ett av lopen så kan jag ju springa två dagar i veckan med min pappa det skulle ju vara väldigt kul. Jag måste bara prata med mina föräldrar först om vilket av loppen som är bäst att ta för mig. Jag tror ju som sagt inte att det blir tjejmilen för jag tror aldrig att jag kommer orka springa 1 mil även om jag tränar. Jag tror att våruset är bättre för det är 5km och är lagom för mig tror jag. Våruset verkar även som en rolig gjej att göra.


Kram Frida

Prova något nytt!  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-17  |  Tid: 12:19:05

Porvat något nytt! - Calippo Shots


Idag efter lunchen i skolan köpte jag calipo Shots för första gången. God tycker jag att den var och den innehåller bara 25Kcal så jätte onyttig är den ju inte. 
Snart ska vi ha historia och fortsätta på dom frågorna vi gjorde innan lovet om första världskriget.
Bye and have a nice day!
Kram Frida 

Mode, Smink & Hår  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-16  |  Tid: 21:56:34

Dagens outfit 16 April

Idag efter middagen var jag ut i det kalla vädret och testade att fota mig med mit stativ till min systemkamera. Jag lyckades iallafall att få några relativt bra bilder. Så här har ni hur jag ser ut idag. Jag ska faktiskt försöka att lägga ut minst en gång i veckan på min outfit.

Frukost: En kiwi och en halv banan naturell yoghurt med min egna musli med en blandning av två olika flingor och nötter och lite torkad frukt.
Lunch: fyra Nuggets och en vegitarisk för ville prova det och lite ris för måste ju ha lite kolhydrater om man nu ska orka med skoldagen och ungefär halva talriken med sallad och sedan gjorde jag mig min egna lilla efterätt med keso och ananas som vi faktiskt brukar ha på våran sallads bufé i skolan.
Mellanmål: Köpte en ramlösa efter träningen för 10kr, när jag kom hem tog jag mig en kiwi och en riskaka med smör och skinka på för blev väldigt hungrig efter gymmpaset.
Middag: Någon asiatisk kyckling i tomatpure och pistasnötter med couscos blandat med bulgur för det var så himla lite couscos kvar så fick blanda med lite bulgur så att det skulle räcka till mig och syrran och en blandad sallad som jag gjorde.

Jag glömde att skriva i det förra inlägget att jag också har gjort två vardagliga motions saker. I morse gick jag till busstationen och tog sedan bussen resten av vägen till skolan. Sedan efter skolan missade jag pricis en buss för att det var massa bilar som körde på vägen så att jag inte kunde gå över så jag gick till busstationen istället som tog ca 15 minuter på busstationen tog jag bussen hem.
Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-16  |  Tid: 17:58:51

Duktig man känner sig idag då.

Jag känner mig faktiskt duktig idag för jag har gymmat efter skolan eftersom att vi slutade tidigare idag. Jag var lite slö på gymmet för jag var trött efter en dag i köket efter påsklovet men kände mig ändå väldigt duktig för att jag skulle egentligen ha gymmat med två kompisar och dom kunde inte så efter skolan så masade jag iväg mig till gymmet okej det var bara 2 minuter till för det ligger i samma byggnad som skolan.

Träningen:
15 minuter på crosstrainern som uppvärmning sedan 11 minuter på roddmaskinen, 15 repetioner på en maskin som man tränar armarna(man tränar även lite axlar) på, två olika maskiner för benen även där gjorde jag 15 repetioner förutom att ena maskinen kunde man träna på två olika sätt så där blev det + 15 repetioner, en maskin där man lyfter sig själv på den gjorde jag ungefär 20 repetioner på, tränade med en maskin för ryggen och en för magen. Jag avslut  ade med 8minuter på crosstrainern och lite stretching efteråt.

När jag hade duchat och bytit om till underkläder vägde jag mig på en våg som finns inne i omklädningsrummet på gymmet och då blev jag faktiskt lite förvånad att jag låg på ca 48,5 lite efter helgens alla dessa godsaker så trodde jag att jag skulle ha gått upp 0,5-1kilo men o andra sidan så gick jag 30-40 minuter igår och joggade/powervalkade i fredags ungefär 30 minuter. Igår åt jag ju lite mindre till middag för att sedan ta en liten tårtbit och en liten rulltårta för att fira syrran. Så är nöjd med resultatet att ha gått ned till strax under 49kilo. Jag räknar med att i slutet på veckan ska jag väga 48,5 kilo men jag kanske går ner till 48kilo vi får se när jag väger mig i slutet på veckan, ska då försöka att göra det innan frukost eller några timmar efter frukost iallafall. Snart är mitt mål nått 47kilo och det har ju inte tagit en evighet att gå ner ca 0,5 kilo varje vecka för att sedan nå mitt mål.

Sorry för att det här blev ett långt inlägg jag behövde faktiskt skriva av mig lite.
Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-15  |  Tid: 13:08:00

Bra/dålig mat?


Jag tycker det är bra för alla att tänka så som bilden visar. Att på den vänstra sidan är det den dåliga/ohällsosamma maten och på den högra sidan är det den bra/hällsosamma maten.
Kram Frida

Foto  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-15  |  Tid: 12:51:55

Snow falls down

Igår när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så såg jag snö. Det hade kommit snö under natten. Jag vill inte ha mer snö utan jag vill ha vår. Så igår blev det en innomhusdag med massa slappande framför datorn och på kvällen kollade vi på "Kvällen är din" och åt massa popcorn som mys till.  Idag är det också min syrras födelsedag. Ni kan gratta henne genom att klicka här.

Kram Frida

Mat & Recept  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-14  |  Tid: 15:39:00

Day 21 Asiatisk wok

Till frukost idag åt jag en skål med frukt och naturell yoghurt med blandade flingor och nötter toppat med lite honung.
Min lunch idag blev en typ av asiatisk wok för hade lite rester kvar från igår när vi åt kyckling wraps.

Kram frida

Veckans foto  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-14  |  Tid: 15:34:00

Books and stars - Veckans foto

Den här bilden blev veckans foto denna vecka. Eftersom att jag tycker det är liv i bilden och att det är en rolig idé med stjärnor i boken, och utanför som gör att hela boken är med på det vita i bilden.


Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-14  |  Tid: 11:17:00

Vägde mig för några dagar sedan.

Jag är glad nu för i torsdags när jag vägde mig alltså jag gjorde det på wii när jag gjorde boddytest (stavning) och jag hadde gått ner 1,1 kilo sedan sist så nu väger jag strax under 50 kilo. Nu har jag bara 2 kilo till att gå ner innan jag är färdig. 
Jag har till och med foto bevis.

Kram Frida

Mat & Recept  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-13  |  Tid: 17:06:56

Tårtbak med egen botten

Idag fyller mamma år så jag och syrran passade på att baka en tårta som vi ska fika med ikväll, då även Morfar kommer på middag. 

Ingredienser till tårtbotten:
2 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 dl kokande vatten
1. Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa formen.

2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda samman vetemjöl och bakpulver. Rör försiktigt ner det i smeten.

3. Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen i 40 minuter. Låt tårtbottnen kallna helt innan du delar den i två eller tre delar.

4. Sedan kan du dekorera den med vad du vill tillexempel spritsa på grädde.

Nu ska jag jag ut och ta en joggingrunda eftersom att jag kommer äta en liten tårtbit senare i kväll.
Kram Frida

My Life  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-12  |  Tid: 22:25:00

Day 19 12 April

Hej, jag vill bara säga att det blev ingen joggingrunda för när jas skulle gå ut så regnade det. Istället hade jag ett träningspass innomhus med en video på youtube som var ca 10 minuter lång. Till middag åt jag lax md rostade morötter och ungefär en halv potatis, harricuverrts (stavning) med lite creme frace (stsvning) som topping.

Idag hade jag ridning och efteråt fick jag se massa söta små ny födda lamm. Två stycken föddes i eftermiddags. Nu ska jag sova för ska upp vid 8:00 imorgon för jag ska till sjukhuset och ta några prover. Sedan tror jag att jag kommer gå lite på stan för jag måste värkligen köpa en ny bok.
Kram Frida

My Life  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-12  |  Tid: 17:46:07

Åre 2012 9/4-11/4 Del 1

Här kommer dom sista bilderna som jag tog i Åre.



Kram Frida


Musik & Videoklipp  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-12  |  Tid: 10:46:00

First Aid Kit - Wolf

En av pappas favorit låtar. Ska nog ta och ladda ner den till mobilen nu och sedan om ungefär 45 minuter ska jag ta en joging runda.

Kram Frida

My Life  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-11  |  Tid: 20:58:00

Åre 2012 5/4-9/4 Del 1

Här kommer lite på vad jag gjort när jag varit i Åre och åkt skidor.
Jag har börjat äta lättsaltade riskakor med smör och pålägg på som mellanmål.

Till middag dagen vi åkte upp den 5/4 stannade vi och åt på en pizza restaurang längsvägen. Jag tog då en Kebabbåt. Jag åt inte upp allt för det var så himla mycket. 

Första dagen åt vi lunch på fiket/ restaurangen Tyrolen. Då tog jag en gulasch soppa och den var super god.

Våran Påskmiddag som ni kan se på bilderna här ovan.

Martinas spanska tortilla (potatisomelett) Med rengbågslax och grönsaker till.

Varje morgon åt jag gröt. Jag tog ca 3 dl vatten, 1½-2 dl havregryn och ca ½ dl musli i. Jag tog lite sylt och frukt på och mjölk till. Jag åt även en macka till och vissa dagar tog jag ett ägg till.

I måndags den 9/4 åkte jag skidor och grillade korv till lunch och gick lite i Åre by och kollade i affärerna. På kvällen åkte jag skidor lite med pappa. och då tappade jag ena staven i liften men fick tillbaka den sen.

Imorgon kommer det upp fler bilder från Åre.
Kram frida

My Life  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-09  |  Tid: 19:18:00

kvällsåk i backen...

Hej mina söta små blogg läsare! Hoppas att ni har haft en trevlig dag. För det har jag haft i alla fall. Idag så först åkte vi i björnen i dom lite lättare backarna sen vid typ 12 grillade vi korv. Efter det ville jag egentligen inte åka mer för hade ont i fötterna av pjäxorna men jag åkte upp hela vägen med ankarliften ändå för att jag skulle gå på toa på cafet Tyrolen och då såg jag kocken Marcus eller vad han heter som är jurry i Sveriges mästerkock och har svart lockigt hår. Han var där med sin familj. Efter det knäppte jag upp mina pjäxor och vilade lite medans syrran åkte backen en gång till. Sen åkte vi till Åre by för att kolla lite i affärerna innan vi åkte hem och vilade lite innan jag och pappa åkte ett kvällsåk i backen.

Kram Frida

Veckans foto  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-04-06  |  Tid: 09:35:00

Veckans foto

Eftersom att det är påsk den här veckan så fick veckans foto bli påsk inspirerat.

Kram frida

My Life  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-05  |  Tid: 17:06:12

Glad påsk!

Just nu sitter jag i bilen på väg till Åre för att spendera min påsk där uppe och åka skidor. Jag kommer dock inte kunna blogga nästan någonting när jag är uppe och åker skidor för kan bara blogga från mobilen. Jag kommer att blogga när jag kommer hem om vad jag gjort och lägga upp bilder.


Jag vill önska mina läsare en Glad Påsk!
Kram Frida

My Life  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-04  |  Tid: 22:01:55

Day 11 4 April

Tyvär så blev det ingen tur till gymmet idag för vi skulle typ äta efter jag var klar med packningen och köpa en ny bok han (orkade) jag inte heller med. Imorgon kanske jag hinner med att köpa en ny bok för kommer snart att läst ut min bok.

Kram Frida

My Life  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-04  |  Tid: 14:23:48

Tomorrow we drive...

Nu håller jag på att packa för att åka till Åre imorgon. Jag är i o för sig snart klar med packningen ska bara lägga ner allt i väskan och packa ner min kamera och lie andra små saker. Jag vet tock inte hur dom närmaste dagarna kommer att se ut med bloggningen och så. Men ska iallafall ta med mig datorn med internett så att jag kan blogga på kvällarna om jag orkar.

När jag har packat klart ska jag kolla på nätet vilken bok jag ska gå ner och köpa på stan efter jag har gymmat.

Kram frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-04  |  Tid: 11:27:00

Day 10 4 april

Igår Var jag i skolan hela dagen så jag kunde inte direkt styra så mycket över vad jag åt men gjorde så gott jag kunde för att äta hälsosamt.



Frukost: JordgubbsYoghurt med frukt och bär i med flingor.
Mellanmål: Ungefär en halv apelsin.
Lunch: var det några typ köttfärsbiffar med klyftpotatis till men potatisarna tog slut när vi skulle äta så fick inte så himla mycket och det fanns nästan ingn sallad kvar heller. Så gick till macken sedan och köpte en Activia med smak av jordgubbar och kiwi och en vitamin dricka så att jag skulle orka med resten av dagen i köket.

Middag: Middagen åt vi tidigt i skolan ca 15:45 jag var inte så himla hungrig då så tog inte så mycket pasta carbonara. Men tog några kakor senare på kvällen. Okej kakorna kunde jag egentligen
ha skippat men jag tänkte att imorgon onsdag när vi ändå är lediga kan jag ju gymma.
Här är bild på lite av maten vi bjöd på.


Kram Frida

My Life  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-03  |  Tid: 12:25:30

Inte tid för bloggning idag.

Hej alla mina söta små bloggläsare. Jag ville bara säga att jag kommer inte att ha tid för att blogga någonting idag för att jag ska vara i skolan hela dagen och vara i köket. För att vi ska ha påsk buffé till klockan 20:00.

Kram frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-02  |  Tid: 20:39:21

Day 9 2 april


Frukost:
En dubbel smörgås av något mörkt runt bröd met philadelphiaost och tomater på och ett glas jouice.
Lunch: Köttbullar och makaroner med lingonsylt men man kunde även välja att ta ketchup till istället. Massa sallad till och lite keso. Jag åt dock inte upp allt som jag tog för köttbullarna och pastan var inge goda.
Mellanmål: En hårdbröd smörgås med smör och en litenbit tårta som blev över när vi gjorde tårtor som vi ska ha imorgon till påsk buffén. som jag tog innan jag stack hem i köket. När jag kom hem tog jag en halv smörgås med skinka och ett äpple.
Middag: Hamburgare med pasta och rostade ungsgrönsaker med lite beaneisås(stavning).
Kram frida

Prova något nytt!  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-02  |  Tid: 13:33:00

Loka Jordgubb & Lakrits


I lördags när jag och syrran var in till kista galleria köpte jag en Loka med ny smak med Jordgubb och lakrits på vägen  hem. Den smakade först jordgubb och eftersmaken var lakrits inte direkt en av mina favoriter.
Kram Frida

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-01  |  Tid: 22:28:11

Färglada påsk ägg

I morrse när jag vaknade läste jag i min bok i ungefär 20 minuter sen gick jag ner och gjorde dessa små söta påskägg.

Idag är det dessutom den 1 april. April, april jag kan lura dig vart jag vill.

Frukost:
En hårdbrödmacka med smör och ägg, en halv mjuk macka med philadelphiaost, te och ett glas tropisk God morgon jouce. Sedan blev det en halv banan för den var lite övermogen så fick slänga halva bananen.
Lunch: en halv förpackning med nudlar med räksmak, wookgrönsaker och tacco korn. Var lagom hungrig till middagen sedan efter träningen.
Middag: En och en halv bit Foccacia med sallad och ett glas mjölk. Kände att jag kunde dricka mjölk till middagen idag eftersom att jag har gymmat idag.
Kvälls mål: En liten morot för var fortfarande lite hungrig.

Så här såg jag ut efter gymmpasset innan jag skulle in i duchen.
Träning:
Först 7 minuter uppvärmningcykeln, 10 minuter på roddmaskinen, sen femton repetioner på någon maskin som man står på knä och lyfter sin egen vikt på, 10 minuter powerwalk på löpbandet och 8 minuter på tränings cykeln. Som avslut gjorde jag ca 20 situps och stretchade i ca 5 minuter.

Kram frida

My Life  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-04-01  |  Tid: 16:39:12

Till gymmet är det som gäller!

Nu ska jag åka till gymmet och träna en liten snabbis innan jag ska äta middag, sttäda övervåningen för det är min tur denna vecka och göra lite matte läxa eftersom att vi har prov på tisdag.
See you later!

Hälsa & Träning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-04-01  |  Tid: 14:37:00

Day 6,7&8 Tre dagars mat

Jag har tyvär inte skrivit på två dagar vad j ag ätit för har glömt bort det. Så det får bli att jag skriver och lägger upp bild på det jag ätit så slipper det att bli så himla mycket att lägga in och dessutom på fel dag. som ni kan se nedan.

Frukost i fredags: Smoothie och en macka med smör.
Middag i fredags: var någon pasta rulle som mamma hade gjort med procutto skinka och zushini i med tomatsås och bechamel sås över.
Mitt fredags mys: En cupcake och lite småkakor eftersom att vi var och kollade på när Micis klass spelade och sjöng låtar.

Min frukost igår Lördag:
Egen hallon och blåbärskräm med äppelbitar och kanel i med mussli och mjölk till.
Min middag igår:
Var grillad kyckling med ris till och sallad. Jag åt dock inte upp allt för tog för mycket ris.
Sedan blev det lite popcorn och några godisbitar.
Skriver mer senare.
Kram Frida


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus